Navigatie

Privacy policy

 

Privacy Policy

Ik ben maar wat blij met u als klant. Het spreekt dan ook voor zich dat ik zeer zorgvuldig omga met uw persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze website, geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Ik laat u daarom weten welke gegevens ik verzamel als u deze website gebruikt én hoe ik daarmee omga. Over welke gegevens gaat het nu eigenlijk?

 

Gegevens winkel

Winkelnaam:                    Gewoonweg Leuk Living

KvK-nummer:                   67599141

Adres:                           Schutterlaan 31, Eindhoven

Telefoonnummer:              06-11030609

 

Klachten

Wil je een klacht indienen? Dan doe je dat via de Autoriteit Persoonsgegevens. Je hebt het recht om online een klacht in te dienen. Dit kan via deze link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Welke persoonsgegevens verwerk ik?

Als klant heb ik jouw naam, e-mailadres, (aflever)adres en betaalgegevens nodig;

Deze gegevens sla ik op. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ik je een leuke aanbieding mail (uiteraard alleen met jouw toestemming want aan spammen doe ik niet);

Doe je mee aan een actie of een prijsvraag? Ook dan heb ik je gegevens. Als winnaar wordt je naam natuurlijk bekend gemaakt, mits jij daar toestemming voor geeft.

Schrijf je in ons gastenboek? Je mag zelf weten of je je naam opschrijft. Wel behoud ik t.a.t. het recht om reacties te verwijderen.

 

Hoe lang bewaar ik gegevens?

Je gegevens bewaar ik tot zes maanden na aankoop. Ordergegevens bewaar ik tot zeven jaar na het plaatsen van de order in verband met de belastingaangifte.

 

Derden

Ik verkoop je gegevens niet aan derden. Je gegevens worden slechts aan derden ter beschikking gesteld indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Hieronder een overzicht.

 

PostNL:

Voor het verzenden van je bestelling.

Mijnwebwinkel:

Op de servers van Mijnwebwinkel staan alle gegevens van mijn webwinkel,                                                                 dus ook die van jou als je een bestelling doet.

Facebook:

Gewoonweg Leuk Living zit ook op Facebook. Volg je de winkel of gebruik je de like knop? Dan ontvang                            ik automatisch bericht en worden je gegevens opgeslagen. Verder verwijs ik naar het privacystatement van Facebook zelf.

Instagram:

Gewoonweg Leuk Living zit ook op Instagram. Volg je de winkel of gebruik je de like knop? Dan ontvang                       ik automatisch bericht en worden je gegevens opgeslagen. Verder verwijs ik naar het privacystatement van Instagram zelf.

Pinterest:

Gewoonweg Leuk Living zit ook op Pinterest. Volg je de winkel of gebruik je de like knop? Dan ontvang                        ik automatisch bericht en worden je gegevens opgeslagen. Verder verwijs ik naar het privacystatement van Pinterest zelf.

Twitter:

Gewoonweg Leuk Living zit ook op Twitter. Volg je de winkel of gebruik je de like knop? Dan ontvang ik                       automatisch bericht en worden je gegevens opgeslagen. Verder verwijs ik naar het privacystatement van Twitter zelf.

Google:

Gewoonweg Leuk Living gebruikt Google Analytics. Dit is een dienst van Google om statistieken van                            een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de                                beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

 

Aanvulling Mijnwebwinkel

- Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

 

De vertrouwelijkheid van jouw gegevens is voor mij belangrijk. Desondanks aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van je persoonsgegevens door derden.

 

Cookies

Wanneer je mijn website bezoekt, sla ik automatisch wat informatie van je op in de vorm van cookies. Ik herken je dan bij een volgend bezoek wat me in staat stelt om je sneller en beter van dienst te zijn. Wat zijn cookies? Dit zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Wil je niet dat ik cookies gebruik? In dat geval moet je in je browser 'cookies off' instellen. Accepteer je cookies wel? Dan blijven deze vijf jaar in je computer staan tenzij je ze verwijdert. Dat kan er wel voor zorgen dat het gebruik van onze website en diensten wat beperkter wordt.

 

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Je kunt een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Je hebt daarnaast het recht om gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen, zodat je de mogelijkheid hebt deze naar een andere plek te verplaatsen. Hiervoor kan je Gewoonweg Leuk Living een e-mail sturen via info@gewoonwegleukliving.nl. Binnen uiterlijk vier weken verwerk ik je verzoek.

Ik neem je verzoek niet meer dan 4 x per jaar inbehandeling. Ik geef je dan wel aan waarom en probeer een alternatief te bieden.

 

Veranderingen

Het beleid betreffende privacy is afgestemd op de mogelijkheden die deze site biedt én het gebruik daarvan. Het kan echter zijn dat de website wordt aangepast of verandert. In dat geval is een verandering van het privacybeleid mogelijk. Wij adviseren u daarom om de verklaring met regelmaat te bekijken.

Gastenboek

  • 17-09-2017 - Bedankt voor de snelle levering van de cotton light balls....  lees meer
  • 12-08-2017 - Wat een gezellige spulletjes allemaal! lees meer
  • 01-04-2017 - Andrej (en Ine ,) heeeeel veeel succes met de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2018 Gewoonweg Leuk Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel