Klachten en retourneren

 

Ik doe er alles aan om u een goed product te leveren. Mocht het bestelde artikel toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan vraag ik u binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een e-mail te sturen aan andrej@verhoeks.net of via het contactformulier op de website.

Ontvangt Gewoonweg Leuk Living binnen deze termijn geen schriftelijke klachten, wordt Gewoonweg Leuk Living geacht ten aanzien van het geleverde volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.


Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 14 werkdagen na aflevering aan Gewoonweg Leuk Living terug te sturen. Gebruik hiervoor het herroepingformulier. Het is aan te raden altijd een kopie van dit exemplaar te bewaren. U leest waaraan u precies moet voldoen op de pagina retourneren.

 

 

Retourneren kan binnen de (wettelijke termijn van) 14 dagen, gerekend vanaf het bezorgmoment.

Neem vooraf even contact op met Gewoonweg Leuk Living via e-mail.

Maak gebruik van het herroepingformulier.

Het spreekt voor zich dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd terugkomt. Gebruik daarom bij voorkeur de originele verpakking voor het terugsturen maar in ieder geval een deugdelijke.

Uiteraard is deze verzending op eigen risico en voor eigen rekening. Ik adviseer daarom track & trace te gebruiken.

Voeg de pakbon toe.

Na ontvangst (en goedkeuring) betaal ik je aankoopbedrag terug.

Ik behoud het recht om geretourneerde producten te weigeren of slechts een gedeelte terug te betalen als we vermoeden dat het artikel gebruikt is of beschadigd is.

 

Maak ik iets op bestelling voor je? Dan is retournering niet mogelijk.


GewoonwegLeukLiving behoudt het recht om retouren te weigeren. Dit kan in het geval als ik denk dat de producten reeds zijn gebruikt of door schuld anders dan die van Gewoonweg Leuk Living of de leverancier van het product zijn beschadigd. De kosten en het risico tijdens retourzending (transport) zijn voor rekening van de klant. 

Als een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Gewoonweg Leuk Living schade heeft opgelopen die te wijten is aan een handeling of nalatigheid van de klant of anderszins voor risico van de klant komt, zal Gewoonweg Leuk Living de klant hiervan in kennis stellen. In dit geval zal GewoonwegLeukLiving het voor het product betaalde bedrag en de retourkosten niet aan de klant terug betalen.

Nadat een product in goede staat retour ontvangen is, betaald Gewoonweg Leuk Living het betaalde bedrag binnen 14 dagen rechtstreeks op uw bankrekening terugstorten.

 

Gewoonweg Leuk Living is niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte retourzendingen.

 

Heb je een algemene klacht over bijvoorbeeld de service of een contactmoment? Stuur dan dit formulier in.

© 2016 - 2024 Gewoonweg Leuk Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel